Om oss

Velkommen til Moet Audio - Norsk importør og nettside for salg av kvalitets Hi-Fi i to kanaler! 
På denne nettsiden finner du informasjon om hvilke merker vi fører, priser, tester og hvordan du kommer i kontakt med oss. Vi har valgt å begrense oss til noen produkter som representerer noe unikt innen sitt prissegment. Alle våre produkter er anerkjente for ytelse og kvalitet, noe som bekreftes i tester og utmerkelser fra nasjonal og internasjonal fagpresse.

Moet Audio er en nettbutikk og importør som administreres fra Stavanger i Rogaland. Selskapet fører kvalitets Hi-Fi produkter som Leema, Kudos, Diptyque, Club27, Bastanis, Living Voice, Lumin, Marantz, Kef, mm.

I tillegg til å være importør av Hi-Fi produkter, har vi også en nettbutikk for salg til privat kunder. Vi bruker aktivt Finn.no for å annonsere noen av våre produkter, men dersom du har andre ønsker så finner du mer informasjon på vår hjemmeside. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om oss og våre produkter. 

Ved kjøp av våre produkter gjelder standard garanti bestemmelser  i henhold til norsk kjøpslov. Vi ønsker at netthandel med oss skal være en trygg og billig måte å kjøpe kvalitets Hi-Fi produkter, og hvis du opplever feil så sørger vi for at du får den hjelpen du trenger. God service er et varemerke for oss og alle henvendelser blir håndtert på effektiv måte.

Vi har forhandlere i ulike byer dersom du ønsker å se og høre produktene. Hvis du ikke finner en butikk i ditt nærområde så kan vi sende deg produktet/-ene slik at du kan få testet det hjemme.

Du kan også følge oss på Facebook

Kontaktopplysninger:

Tlf: +47 92698778 eller post@moetaudio.com
Servicehenvendelser: post@moetaudio.com